ITW Appliance Componets

Проектиране и озеленяване на външен фитнес

 

Проект озеленяване 

 

  • 2018г.
  • Изготвяне на проект за озеленяване
  • Доставка на хумус, растения и материали
  • Монтаж поливна система
  • Засаждане на тревна смеска и растения

Озеленяване на предприятие

Представяме ви озеленяване на предприятие „ITW Appliance Components“ в гр. Пловдив. Зелените площи предвидени за обновяване са  с площ около 500 квадратни метра. 

Озеленяване.ОРГ ООД предлага дизайн на зелени площи, монтиране на напоителни системи, градинско осветление и озеленяване на предприятия, промишлени зони, складови бази, заводи и други.  Работим на територията на цялата страна.

 Зелените площи предвидени за обновяване са  с площ около 500 квадратни метра. Проектът завършихме през сезон 2018, като нашата работа беше свързана с проектиране на зелени площи за отдих на персонала, с прилежащ фитнес на открито и парково оборудване. Изработихме необходимите идеен проект, визуализации, количествени истойностни сметки. Поради високите температури и дълги периоди на засушаване в град Пловдив подготвихме и проект за поливна система. Озеленяване.ОРГ ООД е официален партньор на Хънтър в България.  Можем да предложим преференциални цени за специализирани материали за напояване, водни ефекти и градинско осветление при по-големи количества.

След  одобряване на дизайн съобразен с желанията на инвеститора последва и изпълнение на проектираните дейности. Терена се обработи с тотален хербицид за да се унищожат всички съществуващи плевели. Извърши се монтаж на автоматизирана, поливна система и капково напояване в бъдещите растителни групи. Последва доставка и насипване на хумусен слой, финно заравняване и редене на плочопътека в тревната площ. След това засадихме подходяща за условията тревна смеска и валирахме. Доставихме и засадихме три нови дървета, над седемдесет метра жив плет от лигуструм с прекъсвания от туи, високи и ниски храсти различни видове, многогодишни и сезонни цветя. Близо до входа на предприятието направихме и зелено лого от растения.

 

 

 

за връзка с нас

+359 877 066 607

ozeleniavane.org@abv.bg

София, България

Нека заедно направим градината на мечтите ви.

Обадете се още днес, за да получите Вашата безплатна консултация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This