MCAR Sofia

Проектът включва проектиране и изграждане на цялостно озеленяване и монтаж на автоматизирана поливна система, затревяване на зелени паркинги.

 

Озеленяване представителство на БМВ 
  • 2018г.
  • проектиране
  • изграждане
  • поливна система
  • озеленяване
  • зелени паркинги

Озеленяване на шоурум

Представяме Ви озеленяване на шоурум  „М Кар“ в София. Това е един от най-големите шоуруми на световноизвестната, немска марка за коли BMW на Балканите с обща площ над 20000м2.Територията предвидена за озеленяване заедно с зелените паркинги е 5000 квадратни метра.

Нашата работа се състоя в проектиране и изпълнение на площите около шоурума на компанията в град София, булевард „Черни Връх“, близо до МОЛ „Парадайз“. Изготвянето на проекта за озеленяване и останалата проектна документация се извърши с партньорството на нашите приятели от ландшафтно, проектантско студио „VIRIDIS“.

Автоматизирана поливна система за озеленяване на шоурум  – изготвяне на проект с цялостно покритие върху всички зелени площи и затревени паркинги. Заложихме за пореден път на  висококачествените, специализирани материали на американската компания „Хънтър“. Извършихме монтаж на различни видове разпръсквачи, капково напояване, програматори за автоматично управление, клапани и различни датчици за следене на условията. С цел улесняване на изпълнението и поддръжката, цялата система работи на девет волта и може да се управлява дистанционно от мобилен телефон с приложение, предлагащо всякакви „Smart“ функции.

 Подготовка на терена и озеленяване на шоурум – прочистване от нежелана растителност, доставка на хумусна почва, нивелиране на терена, насипване на почвен слой и финно заравняване с гребла. Запълване на зелени паркинги с хумусна почва и оплътняване. Засаждане с подходяща, устойчива на утъпкване тревна смеска. Доставка и професионално редене на първо качество, готов тревен чим. Валиране на тревен килим с градински валяк 150кг. доставка и засаждане на жива стена от лейланди, бордюри от разнообразни видове, едроразмерни дървета, топиарии и храсти. Първоначално торене с висококачествени торове. Поддържане на обекта до вземане на АКТ 16.

 

за връзка с нас

+359 877 066 607

ozeleniavane.org@abv.bg

София, България

Нека заедно направим градината на мечтите ви.

Обадете се още днес, за да получите Вашата безплатна консултация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This