Озеленяване в частен имот

Изграждане на тревен килим, монтаж на поливна система и градинско осветление.

 

Проект озеленяване на жилищна кооперация
  • 2015г.
  • площ:300 кв.м
  • Монтаж напоителна система
  • Доставка на почва
  • Заравняване
  • Засаждане на тревна смеска
  • Мулчиране

Озеленяване на жилищна сграда в гр. София

Представяме на Вашето внимание озеленяване на жилищна сграда. Обекта се намира в град София, район Витоша. Предвидените площи за озеленяване имаха занемарен вид и се нуждаеха от цялостно обновяване. Клиента желаеше перфектен, равен, тревен килим. Ние предложихме и мулчирана ивица в близост до паркинга, с цел предпазване на колите от замърсяване при косене и плавен преход от паркинг настилката към тревната площ.

Озеленяване на жилищна сграда –  дейностите започнаха с премахване на нежелан от клиента, компроментиран, жив плет. Товарене и извозване на зелени отпадъци и клони на регламентирано сметище. Машинно изкопаване на канали за полагане на полиетиленови тръби и кабели за градинско осветление. Монтиране на поливна система и специализирани материали на Хънтър. Монтиране на градинско осветление. Нивелиране на терена, доставка и ръчно насипване с плодородна, хумусна почва. Финно заравняване на терена с гребла и валиране с градински валяк 150кг, за да се постигне максимално равна повърхност. Избор на подходяща тревна смеска и професионално засаждане. Заравяне на тревно семе на необходимата дълбочина и първоначално торене с професионални торове. 

Мулчиране –  за да се избегне замърсяването на колите при косене на тревните площи бе изградена мулчирана ивица – естествени речни камъчета с ширина 80 сантиметра, които отделихме с градински разделител на Gardena. За да се избегне поникване на плевели, площта се покрива със специализирано, водопропускливо фолио. 

За наше удоволствие клиентът избра ozeleniavane.org за поддръжка на зеленото пространство.

 

 

за връзка с нас

+359 877 066 607

ozeleniavane.org@abv.bg

София, България

Нека заедно направим градината на мечтите ви.

Обадете се още днес, за да получите Вашата безплатна консултация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This