Реконструкция на зелени площи

Монтаж поливна система, доставка на почва, редене тревен чим, садене тревно семе и цветя
 
Изграждане на нови градини в болницата
  • 2016г.
  • изграждане
  • поливни системи
  • тревни площи
  • цветни фигури
  • зелено лого

Озеленяване на болница

Озеленяване на болница е специфична и отговорна работа. Дейностите трябва да са съобразени с реда вътре в болницата и по никакъв начин да не притесняват пациентите.

Беше ни възложено да преобразим част от съществуващите градини в Александровска болница, които не бяха в много добър вид преди нашата намеса.

Основните зони, които озеленихме на ново се намират около администрацията и на главния вход при арката. Отделно на много места в тревните площи на болницата обособихме цветни лехи с различна големина и форма, някои от които и повдигнати чрез насип на почва.

В градинката пред администрацията осъществихме пълна реконструкция. Извършихме следните дейности по озеленяване на болницата:

Монтаж на поливна система, доставка и разстилане на хумусна почва, доставка и редене на готов тревен чим, засаждане на допълнителни растения.

Другата зона където направихме пълна реконструкция е вътрешната градина при главния, пешеходен вход с арка. Поради голямата площ, ръководството на болницата реши да я засадим с тревно семе, вместо с готов чим. Понеже имаше съществуваща растителност се наложи пръскане с тотален хербицид. След унищожаване и почистване на бурените последва монтаж на автоматизирана, напоителна система, насипване на хумусна почва и финно заравняване. Професионално засаждане на тревно семе, заравяне, валиране и  стартово торене с професионални торове.

 

 

 

за връзка с нас

+359 877 066 607

ozeleniavane.org@abv.bg

София, България

Нека заедно направим градината на мечтите ви.

Обадете се още днес, за да получите Вашата безплатна консултация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This