Озеленяване на интериори

Наша основна цел е да ви е зелено

 

Ние можем да ви помогнем с:
 
  • Избор на подходящи растения
  • Избор на подходящи саксии
  • Доставка на растения, почва и саксии
  • Озеленяване на офиси, ресторанти и други интериори
  • Поддържане на растителност на закрито
  • Поливане на вашите растения докато сте на почивка

Интериорно озеленяване

Озеленяване.ОРГ ООД е специализирана фирма за интериорно озеленяване.  За нас е важно да осъществяваме устойчиви в бъдещето проекти. Чрез подбиране на най- подходящата растителност и предоставяне на оптималните условия след това, се стремим да постигнем една по-красива и екологична среда.

Озеленяваме и поддържаме от малки обекти с няколко саксии до офиси и индустриални зони с хиляди растения. Доставяме растения, саксии, почвени субстрати, торове и препарати за интериорно озеленяване по предварителна поръчка.

Извършваме консултации на място, след предварителна уговорка в удобно за вас време.  Изготвяме различни проекти, визуализации и колажи. Планираме озеленяване на офиси, ресторанти, частни домове, предприятия, търговски обекти и други. Ние можем да ви предложим подходящи съдове, растения, торове и препарати за вашето вътрешно озеленяване. Засаждаме растенията и ги доставяме до  входната ви врата.

В интериорното озеленяване са от значение дребните детайли, чистота и професионализма в работата. Държим на добрия ни външен вид и професионално оборудване.

Предлагаме посещение на закрити обекти в извън работно, удобно за вас време. 

Приоритет на организация ни е пълната конфиденциалност и сигурност на нашите клиенти.

Наша цел е да се използват минимално конвенционални препарати и търсим биологични алтернативи. Предлагаме различни видове вносни препарати и торове за интериорна растителност.

Изършваме монтаж и поддържане на вертикални градини (Зелени стени) по предварителна заявка. Инсталираме поливни системи в интериора и на открито. 

https://www.ozeleniavane.org/project/vertical-garden/

 

 

 

за връзка с нас

+359 877 066 607

ozeleniavane.org@abv.bg

София, България

Нека заедно направим градината на мечтите ви.

Обадете се още днес, за да получите Вашата безплатна консултация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This